Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

  News

  allmain.news

  Scandal în „lumea bună”: Prinsă făcând videochat și internată

  News Мар 11, 2021 at 08:50
  Scandal în „lumea bună”: Prinsă făcând videochat și internată

  Fiica Ioanei Marinescu, creatoarea produselor Plush Bio, este internată la psihiatrie! Tânăra în vârsta de 20 de ani se confruntă cu mai multe probleme din cauza mamei.

  Cu puțin timp înainte de pandemie, un scandal monstru a izbucnit în mediul online. Un produs medical menit să ajute tinerele cu acnee s-a dovedit a fi foarte dăunător, iar creatoare acestui brand a fost acuzată că le-a distrus tenul mai multor domnișoare.

  Ioana Marinescu este creatoarea produselor Plush Bio numită ”dermatologul vedetelor”, căci multe vedete cunoscute din România i-au trecut pragul și au recomandat produsele create de ea, printre acestea numărându-se Andreea Antonescu, Adelina Pestrițu, Dorian Popa, Andreea Tonciu și Bianca Drăgușanu.

  Puține lucruri se știu despre Ioana Marinescu, însă acum s-au aflat lucruri șocante! Se pare că fiica medicului este internată la psihiatrie cu numeroase probleme. Mai multe surse au declarat pentru redactia.ro că tânăra, în vârstă de 20 de ani, a ajuns la medicul psihiatru cu intervenția mamei sale, folosindu-se de toate relațiile pe care le avea.

  Din declarațiile sursei, se pare că tânăra face videochat pentru a o ataca pe mama ei din cauza faptului că aceasta nu-i mai dă bani pe mână. Mai mult, tânăra a încercat și să se sinucidă din cauza relație toxice pe care o are cu mama ei.

  ”S-a apucat de videochat doar ca să-i facă în ciudă mamei sale. Cei de la compania de videochat unde lucrează i-au spus că fără sâni mari nu va câștiga prea mult din această meserie, iar acum fata vrea să-și pună silicoane, însă mama ei nu este de acord. A încercat să se sinucidă”, au declarat surse pentru redactia.ro.

  Cine este Ioana Marinescu și cum a început scandalul cu Plush Bio
  Ioana Marinescu este fondatorul brand-ului Plush Bio. Mai mult de atât, aceasta este farmacist, profesor de chimie şi tehnologie farmaceutică şi, de asemenea, doctorand în Inginerie Chimică cu aplicaţii în Cosmetologie.

  Firma românească Plush BIO a demarat producţia de dezinfectanţi (70% alcool). A creat, conform reţetei agreate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, geluri de curăţare şi igienă a tegumentelor. Produsul a fost testat în laboratoarele Institutului Cantacuzino şi la J.S. Hamilton Poland.

  ”Certificările atestă eficienţa formulei împotriva diverşilor viruşi inclusiv Coronavirus Human Strain 229E”, spun reprezentanţii companiei.

  Fabrica unde sunt produse cosmeticele Plush BIO din satul Tătărani, judeţul Prahova, a achiziţionat alcool etilic, alcool isopropilic şi excipiente/recipiente. Apoi a început producţia de dezinfectanţi. Investiţia firmei s-a ridicat la 120.000 de euro, incluzând aici achiziţia de alcool, achiziţia de recipienţi air less pentru a evita evaporarea alcoolului din produs şi testele dermatologice şi de eficienţă.

  ”Acum mai mult decât niciodată este timpul să dăm dovadă de solidaritate. Şi vorbim de o solidaritate contra cronometru în această perioadă în care produsele dedicate dezinfecţiei pot proteja vieţi de pe o zi pe alta. De aceea am investit şi am demarat atât de repede crearea gelurilor, fabricarea a cât mai multe şi distribuirea lor. Astfel, venim în întâmpinarea nevoilor imediate ale autorităţilor, ONG-urilor şi clienţilor noştri”, a declarat Ioana Marinescu, fondatoarea şi deţinătoarea companiei Plush luxury BIO cosmetics.